BIZ Bestuur

BIZ Centrum Gennep is, zoals vele Bedrijven Investeringszones geen stichting, maar een vereniging. Daardoor is er elk jaar een algemene ledenvergadering, waar alle leden van de BIZ Centrum Gennep de cijfers gepresenteerd krijgen van het afgelopen jaar en de plannen met bijbehorende budgettering voor het nieuwe jaar. De inkomsten worden gegenereerd uit de jaarlijkse BIZ-aanslag van de Gemeente Gennep die als subsidie verstrekt wordt aan het BIZ bestuur. Vervolgens stelt het bestuur deze ter beschikking aan Het Verhaal van Gennep.

Het Verhaal van Gennep

Het Verhaal van Gennep is een denktank voor en door ondernemers uit het BIZ-gebied, de centrummanager, een afgevaardigde van de gemeente, marketing Visit Gennep en Tourist Info Gennep. Deze groep enthousiaste mensen komt regelmatig samen om alle zaken te bespreken en te organiseren voor alle ondernemers in het BIZ-gebied:

Evenementen in het centrum zoals de Kunstzinnige Ooievaarswedstrijd en de Sinterklaas Etalage Speurtocht | Koopzondagen | Decemberactie en de Ooievaarsactie | Het straatbeeld verfraaien zoals de ooievaars boven de Zandstraat en de cortenstaal bloembakken in het centrum | Feestverlichting en kerstversieringen | Sinterklaas en pieten in het centrum | De Kerstman op de koopzondag voor Kerst | Zorgen dat alles gestroomlijnd verloopt | Op tijd de juiste reclame maken om belangrijke informatie en evenementen onder de aandacht van het publiek te brengen

Wil jij je ook aansluiten bij Het Verhaal van Gennep en meedenken om het centrum van Gennep en jouw werkomgeving nog bruisender te maken? Stuur dan een mailtje naar info@bizgennep.nl.

Skyline Gennep
Skyline Gennep - Telefoon

Denktank - Het Verhaal van Gennep

Marc Noy – voorzitter (Printmarkt)
Eef Rutten – coördinator (Rutten Design)
Wouter Visée (Wijnhuis Gennep)

Peter-Paul Kersten (Het Hof mode)
Liesbeth den Boer (Joop den Boer)
Tijn Houwen (Gemeente Gennep)

Marlies Lamers (Marlies Lamers Design)
Mariëlle Verwer (Tourist Info Gennep)
Hans Cobussen (Tourist Info Gennep)